НАЈОМИЉЕНИЈИ РУСКИ ВИКЕНД ДОРУЧАК: Лажни уштипци са сиром су најмеканији које сте пробали, а укус ће вас оборити с ногу

Novosti online

22. 10. 2023. у 07:00

ЛАЖНИ уштипци са две врсте сира су омиљено јело у руским породицама, посебно нерадним данима, јер се спремају лако, а сви обожавају да их једу!

НАЈОМИЉЕНИЈИ РУСКИ ВИКЕНД ДОРУЧАК: Лажни уштипци са сиром су најмеканији које сте пробали, а укус ће вас оборити с ногу

Foto: Jutjub/Printskrin/ Domaći Kuhar

Идеалан су доручак са јутро током суботе и недеље, а то добро знају и Руси. Обожавају да припреме ово тесто када је породица на окупу, јер се невероватно брзо прави, а укус је савршен, те одмах све нестане са стола.

Замесе се зачас и одмах кратко прже, нема никаквог чекања.

Потребни састојци:

350 г свежег сира

150 г брашна
2 јајета
250 мл јогурта
1 кашичица соли
1 кашичица прашка за пециво
100 г тврдог сира
свеж першун

Како се праве

У свеж сир додајте јаја, брашно, јогурт, со, прашак за пециво, рендани сир и сецкани першун. Све добро сједините, па кашиком вадите и сипајте у тигањ у којем сте загрејали мало уља. Пржите са обе стране и вадите на убрус да се оцеди од вишка уља.

(Стил)

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

АМЕРИ СУ ЗАПАЊЕНИ: Ово што је Никола Јокић без лопте урадио најбољем дефанзивцу НБА лиге - нису могли ни да сањају (ВИДЕО)