НИЈЕ ВАМ ПОТРЕБАН КОТЛИЋ: Савршен рибљи паприкаш у шерпи (ФОТО/ВИДЕО)
ВРХУНСКО јело за предстојеће дане
Foto: Shutterstock
Рибљи паприкаш - Састојци:
600 гр рибе по избору
мешавина смрзнутог поврћа
3 паприке свеже црвене
50 мл куваног парадајза
3-4 листа лорбера
црвена млевена слатка и туцана љута паприка
бибер, уље, со
лист и стабло целера
3 већа кромпира
Рибљи паприкаш - Припрема:
На уљу пропржити ситно сецкан црни лук и сечену на коцкице паприку, па додати смрзнуто поврће (шаргарепа, корен целера, пашканата, целера, а може и шака грашка). Све то динстати на тихој ватри око 10 мин.
Додати ловоров лист, може и неко зрно бибера, сецкан лист и стабло целера, црвену слатку и туцану паприку и све добро измешати.
Foto: Bakina kuhinja
Убацити на коцке исечен кромпир, кувани парадајз и налити око 2 л воде. Убацити рибу без костију. Кувати још 20-30 минута на тихој ватри.
Посолити, побиберити и додати кашику умућеног кукурузног скроба ако је паприкаш ређи. Додати першунов лист и искључити.
Наш паприкаш је готов. Уз паприкаш предлажем куване широке резанце као прилог.
Препоручујемо
НАПРАВИТЕ БРЗЕ ГРИЦКАЛИЦЕ: Рецепт за пуњене пита штапиће (ВИДЕО)
18. 02. 2023. у 12:43
ПОСНО И ПИКАНТНО: Чили флекице са киселим купусом (ФОТО/ВИДЕО)
16. 02. 2023. у 14:51
ЗЕЛЕНСКИ СА ПРВЕ ЛИНИЈЕ ФРОНТА ПОСЛАО ПОРУКУ ОЧАЈА: Руса је све више и више! Ситуација тешка и компликована
ПРЕДСЕДНИК Украјине Володимир Зеленски је изјавио да је ситуација на фронту тешка и компликована и да се повећава број руских снага.
20. 12. 2025. у 07:09
РУСИ ЋЕ НАПАСТИ ЕУ МНОГО РАНИЈЕ: Велико упозорење из Украјине, позната година и главна мета
РУСИЈА је померила своје планове за директну агресију са 2030. на 2027. годину, а Европа је све гласнија о ризику од директног сукоба, у којем би се балтичке државе могле наћи под окупацијом.
20. 12. 2025. у 09:41
Објављени ИНТИМНИ кадрови Меланије Трамп из КУПАТИЛА - и то ЗЛАТНОГ! Доналд је питао да ли је видела, она му одговорила (ВИДЕО)
МЕЛАНИЈА је беспрекорно стилизована – шешири, штикле, фризура – све је у складу са њеним хладним и контролисаним имиџом
19. 12. 2025. у 19:01
Коментари (0)