САТАРАШ СА МАКАРОНАМА И ПРАЗИЛУКОМ: Сјајан оброк готов за 30 минута (ФОТО)

Novosti online

10. 02. 2023. у 22:00

Овај ручак је идеалан уколико немате пуно врмена за припрему оброка

САТАРАШ СА МАКАРОНАМА И ПРАЗИЛУКОМ: Сјајан оброк готов за 30 минута (ФОТО)

FOTO: Privatna arhiva

 

САТАРАШ СА МАКАРОНИМА И ПРАЗИЛУКОМ - Потребно:

200 гр макарона

1 празилук
6 -7 паприка
2-3 парадајза
уље, со

FOTO: Privatna arhiva

 

 

САТАРАШ СА МАКАРОНИМА И ПРАЗИЛУКОМ - Припрема:

На уљу пропржити празилук сечен на колутове, додати сечену паприку на крупније, па кад се то добро упржи на тихој ватри убацити парадајз, и посолити.

Пржити да испари течност оставити мало не сасвим. Макароне скувати и оцедити и мало поуљити. Сипати у већи тањих и одозго кашиком сипати сатараш. Прелити са остатком течности и сервирати.

Ручак је готов за непуних 30 минута. Уживајте ...

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

ХАОС У РИМУ! Новак Ђоковић гледа и не верује шта се дешава