ПРОУЧАВАЊЕ ХРАНЕ У СВИМ АСПЕКТИМА: На Пољоприредном факултету UNIFood конференција
Трећа међународна UNIFood конференција у организацији Пољопривредног факултета Универзитета у Београду и Универзитета у Београду – UNIFood2024 одржаће се 28. и 29. јуна 2024. године.
Циљ конференције је да окупи научнике, истраживаче, нутриционисте, инжењере и произвођаче да размене знања и искуства о најновијим достигнућима у свим аспектима проучавање хране: производња и прерада, одрживости, квалитет и безбедност, исхрана и здравље, hi-tech опрема, етика, иновације и трансфер знања кроз 6 конференцијских тема:
- Food Production, Processing, Sustainability, Added-value Food
- Food Quality and Safety
- Food Nutrition and Health
- Hi-Tech Agriculture and Food Production
- Food Ethics
- Education, Innovation and Transfer of Knowledge
- Прво обавештење и све потребне информације можете наћи на следећем линку: http://unifood.rect.bg.ac.rs/index.php <http://unifood.rect.bg.ac.rs/index.php>
Две звезде – једно спектакуларно вече! Да загреје и преокрене будућност
Рефлектори српске престонице синоћ су били уперени у две звезде - легендарног Здравка Чолића и заиста јединствену, потпуно нову звезду међу уређајима за загревање дувана - Плоом! У препуној хали 5 Београдског сајма, пред више од 1.500 људи и уз добро познате хитове као што су "Ти си ми у крви", "Чија је оно звезда“ и "Тебе чувам за крај", ЈТИ, прва и једна од највећих јапанских инвестиција и цигаретна копанија број један у Србији, лансирала је Ploom X Advanced - најсавременији уређај за загревање дувана са иновативном и јединственом HeatFlow технологијом усавршеном у Јапану.
10. 05. 2024. у 16:45
ВЕЋ ОД 380 ЕВРА: Ево како да посетите ову егзотичну дестинацију за мало пара и то на 8, 11 или 12 дана авионом
МЕСТО где пустињски пејзажи оживљавају авантуристички дух, а Средоземно море позива на потпуно опуштање.
13. 05. 2024. у 11:46
АКО НЕКОМ ПОЗАЈМИТЕ ОВУ КЊИГУ, НЕ ОЧЕКУЈТЕ ДА ВАМ ЈЕ ВРАТИ!
Спремите се за путовање кроз тамни подземни свет за који до сада нисте знали.
09. 05. 2024. у 11:33
Коментари (0)