PRAVI DELIRIJUM NA ULICAMA RIMA: Đokovića opkolili fanovi, jedva prošao kroz masu (VIDEO)

Novosti online

09. 05. 2024. u 09:15

Najbolji teniser sveta Novak Đoković još uvek nema osvojenu titulu u 2024. godini, ali sjajnu priliku ima na jednom od svojih omiljenih turnira, a to je masters u Rimu.

ПРАВИ ДЕЛИРИЈУМ НА УЛИЦАМА РИМА: Ђоковића опколили фанови, једва прошао кроз масу (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Najbolji teniser planete Novak Đoković izašao je na ulice glavnog grada Italije i za čas je bio opkoljen gomilom fanova.

Blicevi su samo sevali na sve strane, dok su srpskog tenisera prevozili do mesta na kojem će trenirati. Ove slike obišle su planetu brzinom svetlosti.

Prvi teniser sveta Novak Đoković izjavio je da će turnir u Rimu kao i naredni period iskoristiti da se što bolje pripremi za Rolan Garos.

- Na dobrom sam putu da budem u vrhunskoj formi na Rolan Garosu. Odradio sam dobre treninge, nadam se da ću u Rimu igrati bolje nego u Monte Karlu, cilj je da odem što dalje - rekao je Đoković.

BONUS VIDEO "ĐOKOVIĆ MOŽE DA IGRA JOŠ 2-3 GODINE": Goran Ivanišević o Novaku i budućim planovima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)