ŽENA REPREZENTATIVCA ŠOKIRALA SVE: "Nikad ne bih bila sa čovekom koji zarađuje manje od 10.000 evra!"

Novosti online

28. 03. 2024. u 17:59

Rat u Ukrajini je stopirao mnoge sfere tamošnjeg života, fudbal se tu još i ne da (štaviše, ukrajinska reprezentacija je preokretom u baražu izborila plasman na EURO 2024), a žena jednog od poznatijih fudbalera iznenadila je mnoge.

ЖЕНА РЕПРЕЗЕНТАТИВЦА ШОКИРАЛА СВЕ: Никад не бих била са човеком који зарађује мање од 10.000 евра!

Foto Instagram printscreen/Ana Zubkova

Kako javlja "Slobodna Dalmacija", supruga Oleksandra Zubkova, reprezentativca Ukrajine, šokirala je domaću, a i svetsku javnost intervjuom za lokalne medije.

Ana Zubkova je, naime, istakla da nikako ne bi mogla da bude u vezi sa muškarcem koji ne zarađuje dovoljno za njene standarde.

Evo i šta je tačno izgovorila:

- Ne bih nikako i nikada mogla da budem sa čovek koji ne zarađuje veliki novac ili ima neku manju platu. A koja je to plata za mog čoveka meni normalna? Recimo, najniže što bih prihvatila je 10.000 evra.

Na tome se nije zaustvila.

- Ja trošim mesečno barem 3.000 evra. Ne kupujem ništa skupo za sebe, jer se moj muž brine za to - otkrila je.

Takođe, priznala je da i sama želi da "započne neki biznis i zarađuje ​​novac", jer smatra da će "tek tada" biti u potpunosti ispunjena.

- Mislila sam da će mi biti dovoljno da budem s čovekom koji mi pruža finansijsku sigurnost. Ipak, u poslednje vreme razmišljam da mi nije dovoljno da budem samo supruga i majka, želim da zarađujem i ja novac novac i tako budem ispunjena u ovom životu. Imam nekih ideja i želim da pravim odeću - otkriva.

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu