''SVI VERUJEMO DA MOŽEMO DO FINALA!'' Košarkaš Budućnosti se ne plaši Partizana: "Da napravimo brejk pred njihovim navijačima"

Filip Milošević

27. 04. 2024. u 22:49

Košarkaši Partizana dočekaće ekipu Budućnosti u prvom meču polufinalne plej-of serije ABA lige, a Alerik Frimen jedan od najboljih igrača gostujuće ekipe izneo je svoja očekivanja pred duel sa crno-belima.

СВИ ВЕРУЈЕМО ДА МОЖЕМО ДО ФИНАЛА! Кошаркаш Будућности се не плаши Партизана: Да направимо брејк пред њиховим навијачима

Foto: Budućnost VOLI/Filip Roganović

- Prvi meč će biti težak, igramo u gostima, atmosfera će biti dobra. Treba da ostanemo prisebni. Moramo da ostanemo mirni, moramo da budemo ujedinjeni, moramo da budemo pravi tim. Jasno je da moramo da budemo na vrhunskom nivou, da oscilacije treba da svedemo na minimum, ako želimo, a želimo do pobede, odnosno plasmana u finale -naglasio je Arelik Frimen, koji je zbog povrede propustio veći deo sezone, pa nastavio:

- Partizan je najjači na bekovskim pozicijama. Tu su Avramović, Panter, Naneli, Doužer. Ispod koša su Kaboklo i Kaminski. Klju su odbrana i čvrstina. Ne smemo da dozvolimo Partizanu otvorene pozicije za šut, poene iz tranzicije…

- U dobrom smo formi, igramo na visokom nivou, kao i svi u ekipi verujem da možemo da stignemo do finala. Prva utakmica je od ogromnog značaja. Borićemo se, daćemo sve od sebe da stignemo do brejka pred navijačima Partizana. Očekuje nas jako zahtevan posao, a ljubitelji košarke će sigurno imati priliku da uživaju u odličnoj seriji - zaključio je Frimen.

Prvi meč je na programu 30. aprila dok je revanš 7. maja, dok bi se eventualna majstorica odigrala u Beogradu 10.maja.

Drugi polufinalni par čine Crvena zvezda i Mega.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRAMOTA NAD SRAMOTAMA! Crna Gora će glasati za rezoluciju o Srebrenici