Ipak, ono što je interesantno jeste da se do dana današnjeg modna kreatorka nije oglašavala za medije, dok je njen sada već bivši suprug redovan gost u udarnim terminima najgledanijih emisija.

"Prevareni muž uvek zadnji sazna", postala je Harisova izjava omiljena u društvu i na društvenim mrežama, gde se već uveliko prodaju majice, jastuci i šolje sa tom rečenicom.

Došao je i dan da se i Melina oglasi, doduše ne u nekoj od emisija zabavnog karaktera, već na poslovnom Instagram profilu, gde gotovo nikada nismo videli ni jedan njen privatni snimak.

FOTO: Printskrin Instagram hameloficcial

 

Naime, Melina DŽinović objavila je kratak snimak šetnje tržnim centrom, dok je na sebi imala haljinu od satena u zelenoj boji, a tanke bratelice prekrila je bež širokim sakoom.

Iz prve je snimila svoje lice, noseći naočare uz savršeno isfeniranu kosu, a zatim je kadar prebacila na outfit i zelenu torbicu koja se uklopila uz celokupan njen dnevni izgled.

FOTO: Printskrin Instagram hameloficcial

 

Međutim, čini se da se dizajnerka brzo predomislila, pa je privatni snimak Meline DŽinović brzo obrisan sa profila. Očigledno da ona ne mari za komentare o njenom životu.