Maju Berović godinama optužuju da laže kada govori o svom pravom imenu, te da se zapravo zove Maida, kao i da ne želi da prizna da potiče iz muslimanke porodice.

Berovićeva je svojevremeno demantovala ove navode na društvenim mrežama, kada se obratila svima navodeći da nema razloga da laže o tome, te da je njeno pravo ime Maja.

Pravoslavka ili muslimanka?

Posle dosta nagađanja, pojasnila i koje je veroispovesti, te je otkrila da se venčala na prelepom grčkom ostrvu Rodos zbog pravoslavne crkve na njemu, koja im je omogućavala da ostvare ono što su ona i sadašnji suprug zamislili.

Foto: Novosti

 

 

- Moje venčanje nije bilo baš tako kako kažu "tajno". Nisam ja ni od koga išta krila, jednostavno eto nisam imala potrebu da na sva zvona najavljujem da se udajem - istakla je gostujući u jednoj emisiji Maja Berović, pa je dodala:

- Za Rodos sam se opredelila zato što je on za mene jedno od lepših ostrva u Grčkoj i zato što su imali pravoslavnu crkvu. Mi smo imali eto želju da se venčamo u pravoslavnoj crkvi - navela je tada pevačica.

Ja sam Srpkinja

Berovićeva je svojevremeno i istakla svoju nacionalnu pripadnost.

Foto: ATA images

 

 

- Ja sam Srpkinja i ponosim se time! Moje jedino i pravo ime je Maja - rekla je Maja.

Krštenje sina u Hramu Svetog Save

Pevačica Maja Berović pre tri godine sa suprugom Alenom dobila je sina Lava, kojeg će krstiti 23. juna.

Maja i Alen će sina krstiti u Hramu Svetog Save na Vračaru, a gala proslavu će upriličiti u jednom prestižnom hotelu.

Foto: ATA images

 

 

- Sve je polako u priremi, i kao što je već pozanto Maja i Alen su veliki detaljisti zbog čega ništa ne prepuštaju slučaju. Prosto su se složili da žele sina da krste sada i brzo odlučili gde će se ta divna ceremonija da se desi - rekao je izvor blizak pevačici za "Telegraf".

Postimo za Veliki petak

Maja Berović je nedano progovorila i o proslavljanju najradosnijeg hrišćanskog praznika.

Foto: ATA images

 

 

- LJudi, ja sam pravoslavka! Ne znam zašto je mnogima čudno što slavim pravoslavni Vaskrs. Alen i ja smo ranije praznik provodili sa našim najmilijima u Bosni, a ove godine ga dočekujemo u Gracu u Austriji. Prethodnih godinama farbala sam jaja sa mamom, a sada ću sve sama da završim. Sigurna sam da će jaja biti savršena. Na Veliki petak postimo, a potom u nedelju dočekujemo Vaskrs - pričala je pevačica.

(SrbijaDanas.com)

BONUS VIDEO: