"OSTAĆE VEČNA OPOZICIJA" Nenad Nešić o optužbama Dragana Đilasa: Blago njemu ako smo mu Dodik i ja najveći problem u pobedi (FOTO)

Novosti online

02. 05. 2024. u 17:09

NENAD Nešić, ministar odbrane Bosne i Hercegovine i predsednik Demokratskog narodnog saveza (DNS), oglasio se povodom optužbi Dragana Đilasa na njegov račun.

ОСТАЋЕ ВЕЧНА ОПОЗИЦИЈА Ненад Нешић о оптужбама Драгана Ђиласа: Благо њему ако смо му Додик и ја највећи проблем у победи (ФОТО)

Foto: S.M.

- Blago Đilasu ako smo mu Dodik i ja najveći problem da pobedi u Beogradu. Inače, autor je laži da sam glasao u Beogradu. Ako mu je lakše da krivce za svoj poraz traži u nama iz Republike Srpske - prihvatamo da smo krivi - poručio je Nešić.

Dodao je da "Mora priznati da mu je tužno ovakve izjave slušati od čoveka koji je poreklom iz Drvara."

- Tužno mi je koliko on omalovažava inteligenciju građana Srbije. Zar zaista misli da oni ne znaju da Beograd ima više stanovnika nego cela Republika Srpska!? I da svi glasamo, a da on vredi, pobedio bi nas. No, ako mu je lakše da za svoje poraze krivicu traži u nama, umesto da preispita svoju politiku i zašto ga narod ne želi - srećno mu bilo. Priznajem, to me raduje jer će ostati večna opozicija - zaključio je Nešić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)