ROBIN POSTAJE BETMEN: Vreme je da Kris Midlton pokaže zašto je jedan od najpotcenjenijih igrača u ligi

V.M.

23. 04. 2024. u 13:10

VEČERAS smo se opredelili za Krisa Midltona čiji Baksi u drugoj utakmici četvrtfinala Istočne konferencije dočekuju Indijanu (2.30).

РОБИН ПОСТАЈЕ БЕТМЕН: Време је да Крис Мидлтон покаже зашто је један од најпотцењенијих играча у лиги

Foto Profimedia

Kris Midlton je godinama jedan od najpotcenjenijih igrača u NBA ligi, a glavni razlog za to je što je stalno u senci Janisa Adetokumba koji je prva zvezda ekipe. Odnos njih dvojice se često poredio sa onim kojim imaju Betmen i Robin, ali sada, kada se Janis povredio, došlo je vreme da Midlton preuzme odgovornost i da Robin ''postane'' Betmen.

Pre par dana u prvoj utakmici protiv Pejsersa ''zapalio'' se Dejmijan Lilard koji je isporučio 35 poena u prvom poluvremenu, ali nakon toga je u potpunosti stao, a da Baksi zabeleže vrednu pobedu pobrinuo se upravo Midlton koji je meč završio sa 23 postignuta poena uz odlične procente iz igre (9/14).

Pored toga sjajno krilo je uhvatilo i deset skokova, što mu je bilo dovoljno da otvori ovosezonski plej-of lepim dabl-dablom.

Na osnovu drugog poluvremena prvog meča, Indijana je očigledno pronašla način da se nosi sa Lilardom, što znači da će Midlton morati da preuzme veću odgovornost na večerašnjem susretu i očekujemo da rutinski prebaci zadatu granicu.

NAŠ TIP: Kris Midlton +20,5 (kvota 1,94)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)