''CRNO-BELI'' SU NADOMAK OSVAJANJA TITULE: Najveći hit Premijer lige ima izglednu priliku da se usami na vrhu tabele

V.M.

09. 05. 2024. u 09:35

U 33. kolu jermenske Premijer lige fudbaleri Ararat Jerevana će ugostiti aktuelnog lidera, ekipu Noe, na ''Republika stadionu'' (17.00).

ЦРНО-БЕЛИ СУ НАДОМАК ОСВАЈАЊА ТИТУЛЕ: Највећи хит Премијер лиге има изгледну прилику да се усами на врху табеле

Foto: Profimedia

Veoma se zanimljiva borba za titulu vodi u Jermeniji ove sezone i čak tri tima se nalaze u njoj. U najboljoj poziciji je Noa koja je trenutno prva na tabeli sa 71 osvojenim bodom, isto ima i Ararat Jermenija, ali uz odigran meč više, dok svoju šansu vreba i velikan Pjunik sa 70 poena na svom saldu.

Ono što je posebno zanimljivo u ovoj trci je to što su do kraja ostala samo još četiri kola, uključujući ovo, i u njima ćemo gledati obračune Noe sa Pjunikom, odnosno Ararat Jermenijom, mečevima koji mogu direktno odlučiti šampiona.

Današnji gost je apsolutno najveći hit prvenstva, u pitanju je klub napravljen 2017. godine kojem je najveći uspeh osvajanje nacionalnog kupa 2020. godine, a sada mu se otvorila neverovatna prilika da osvoji titulu i pobedom na današnjem meču bi napravio veliki korak ka njoj.

Što se tiče forme ''crno-belih'', na poslednjih pet utakmica osvojili su 12 bodova, a proteklog vikenda posle neočekivanog poraza od Širaka vratili su se na pobedničku stazu trijfumom nad Alaškertom (2:1).

Sa druge strane, Ararat Jerevan mirno dočekuje završnicu prvenstva i igra bez ikakvog pritiska jer se nalazi na šestoj poziciji, predaleko od zone ispadanja i borbe za plasman u Evropu.

To igranje bez pritiska je očigledno pomoglo domaćinima koji pružaju solidne partije u proteklih par kola i na minule tri ligaške utakmice sakupili su sedam bodova.

U prvom delu sezone Noa je u goleadi savladala današnjeg rivala sa 4:3, a mi verujemo da će to ponovo učiniti.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,60)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)