KROULI NA MALA VRATA DO PLEJ-OFA: Donsi pred kraj izvisili za direktnu promociju

O. M.

07. 05. 2024. u 12:27

MK Donsi goatuju Krouliju u prvoj utakmici polufinala baraža za popunu engleske Lige jedan.

КРОУЛИ НА МАЛА ВРАТА ДО ПЛЕЈ-ОФА: Донси пред крај извисили за директну промоцију

FOTO: Tanjug/AP/Ian Walton

Gosti su regularni deo sezone završili na četvrtom mestu. Do pred sam kraj su vodili borbu sa Mensfildom za treće mesto, koje vodi direktno u Ligu jedan, ali su u 44. kolu porazom kod kuće od direktnog rivala morali da mu prepuste tu poziciju.

Protivnik u prvoj rundi baraža biće im Krouli koji je tek u poslednjem kolu ligaškog dela sezone obezbedio baraž. Savladali su Grimzbi dok je Barou odigrao samo 1:1 protiv Mensfilda i tako ostao bez baraža iako je veći deo sezone bio u prvih sedam, a dobsar deo iste čak i lider na tabeli.

Krouli je u utakmici protiv Grimzbija prevazišao rezultatsku krizu koja je drmla ovu ekipu poslednjih mesec dana, tačnije od poraza 1:4 protiv Reksama.

Donsi su pretrpeli samo dva poraza u poslednjih sedam kola, ali oba vrlo ubedljiva, 1:4 od Mensfilda i 0:5 od Stokporta. Ali to je stil igre koju neguje ekipa iz Milton Kinsa, otvoren fudbal bez mnogo taktike i izmišljanja tople vode - tipično za engleski niželigaški nivo. Prosek od 4,8 golova po utakmici u poslednjih deset govori dovoljno na tu temu.

U regularnom delu sezone obe ekipe su pobedile kao domaćini, s tim što je Dons uspeo dapostigne gol na gostovanju Krouliju, bilo je 2:1, a u Milton Kinsu 2:0 za njih.

NAŠ TIP: GG&3+ (kvota 1,70)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)