ŠPANSKI CENTAR JE DOMINANTAN: Ernangomez je već briljirao ove sezone protiv Fenera, hoće li to ponovo biti slučaj?

V.M.

20. 03. 2024. u 12:38

DANAS smo odlučili da verujemo u Vilija Ernangomeza čija Barselona gostuje Fenerbahčeu u okviru 30. kola Evrolige (18.45).

ШПАНСКИ ЦЕНТАР ЈЕ ДОМИНАНТАН: Ернангомез је већ бриљирао ове сезоне против Фенера, хоће ли то поново бити случај?

Foto: EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Ernangomez je ove sezone došao kao veliko pojačanje u katalonskog giganta i može se reći da je opravdao očekivanja. Igra odlično tokom čitave sezone i u proseku beleži nešto iznad 11 poena i četiri skoka po meču.

Statistika bi mu sgiurno bila i veća da u timu nema Jana Veselog sa kojim deli minutažu na poziciji petice, pa na terenu retko provodi više od 20 minuta.

Ipak, to vreme mu je dovoljno da pokaže svoj kvalitet i dominira, što je na svojoj koži osetio Fener na prvom duelu večerašnjih rivala kada je Ernangomez bio nadomak dabl-dabla sa 21 poenom i devet uhvaćenih skokova.

Danas će mu direktni rivali biti Papajanis i Motli koji fizički ne mogu da se nose sa njim i očekujemo da ponovo pruži odličnu partiju, ali zbog deljenja minutaže sa Veselim predlažemo ga plus na manjoj granici.

NAŠ TIP: +9,5 (kvota 1,50)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)