NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

SRAMOTA! Stanković doneo titulu Ferencvarošu, a oni ga žestoko prozvali

Novosti online

20. 05. 2024. u 10:19

Navijači Ferencvaroša izvređali su doskorašnjeg trenera Dejana Stankovića

СРАМОТА! Станковић донео титулу Ференцварошу, а они га жестоко прозвали

FOTO: AP/Tanjug

Oni su se na derbi meču protiv Ujpešta (2:0) vulgarnim rečima oprostili od Dejana Stankovića, koji će karijeru nastaviti u Rusiji.

Na tribinama se pojavio sraman i uvredljiv transparent na kom je pisalo "Stanković penzehes kurva" što bi u bukvalnom prevodu značilo "Stankoviću! Kurvo gladna novca", prenosi mađarski Sportal.

Ferencvaroš je navodno od Spartaka dobio 400.000 evra na ime obeštećenja za angažovanje Dejana Stankovića, ali i pored toga predsednik mađarskog kluba Gabor Kubatov je razočaran.

- Mislio sam da imamo isti DNK. Verovao sam da su ljudski odnosi važniji od svega. Voleo bih da je naš trener ostao duže, ali to se nije dogodilo. Promena trenera nikad nije dobra, a skupa je, jer svaki trener dovodi svoje igrače. Ali rešićemo i ovo - poručio je Kubatov.

BONUS VIDEO: CRNO-BELA RADOST NA MARAKANI: Ovako je Partizan dao gol Zvezdi u 173. večitom derbiju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TAJNI SASTOJAK: Ovo niko nije očekivao! Evo kako je, zapravo, Novak Đoković noću napravio podvig na Rolan Garosu o kome sada priča ceo svet