KAKAV MEČ U NOVOM SADU: Čukarički pobedio Vojvodinu, nastavlja se borba za Evropu

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

08. 05. 2024. u 21:59

FUDBALERI Čukaričkog ostvarili su važnu pobede protiv Vojvodine u Novom Sadu sa 3:2 u 34. kolu Superlige Srbije i tako dodatno zakuvali borbu za Evropu.

КАКАВ МЕЧ У НОВОМ САДУ: Чукарички победио Војводину, наставља се борба за Европу

M. Vukadinović

"Brđani" su odigrali odlično prvo poluvreme posle kojeg su imali prednost od 2:0 zahvljujući pogocima Bojice Nikčevića i Đorđa Ivanovića.

Očekivala se reakcija tima Božidara Bandovića. Umesto toga gosti su postigli i treći gol, a u strelce se upisao Igor Miladinović.

Ipak, domaćin je odbio da se preda i uspeo je do kraja utakmice da postigne dva gola. Dejan Zukić je smanjio u 79. minutu na 3:1, da bi konačan rezultat u petom minutu nadoknade postavio Aleksa Vukanović.

Zakuvalo se sada ozbiljno u borbi za Evropu. Radnički je četvrti na tabeli sa 59, Čukarički je peti sa 57, dok je Vojvodina na šestom mestu sa 54. Do kraja prvenstva ostalo je još tri kola.

BONUS VIDEO: ŠOK U HUMSKOJ: Vojvodina evrogolom Zukića preokrenula rezultat

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)