ENGLEZ OKAJAO GREHE: Belingem napada Bilbao

M. Bl.

28. 03. 2024. u 16:15

FUDBALER Real Madrida Džud Belingem najverovatnije će se vraiti u ekipu za predstojeću utakmicu protiv Atletik Bilbaa u španskom prvenstvu posle pauze zbog crvenog kartona.

ЕНГЛЕЗ ОКАЈАО ГРЕХЕ: Белингем напада Билбао

FOTO: EPA

Belingem je propustio četiri od poslednjih šest utakmica Reala zbog povrede skočnog zgloba i crvenog kartona koji je dobio zbog prigovora nakon što je njegov gol, koji je trebalo da bude pobedonosni, poništen u duelu protiv Valensije.

Engleski fudbaler je poslednji gol postigao pre šest nedelja, ali je i dalje prvi strelac Primere sa 16. Iza njega su Ante Budimir iz Osasune i napadač Hetafea Borha Majoral sa po 15 golova.

Belingem je ove sezone postigao 22 gola u svim takmičenjima i za reprezentaciju Engleske. On je u petom minutu nadoknade bio strelac izjednačujućeg gola za Englesku u utorak na Vembliju protiv Belgije, 2:2 u prijateljskoj utakmici.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024