SILNO DO TREĆEG KOLA: Zverev savladao Ćorića u Madridu

Novosti online

26. 04. 2024. u 21:48

Nemački teniser Aleksandar Zverev plasirao se u treće kolo Mastersa u Madridu nakon pobede nad hrvatskim teniserom Bornom Ćorićem rezultatom 2:0(6:3, 6:2).

СИЛНО ДО ТРЕЋЕГ КОЛА: Зверев савладао Ћорића у Мадриду

FOTO: AP/Thibault Camus

Meč je počeo izjednačeno na obe strane, ali od polovine prvog seta Zverev je počeo da igra sjajno i vezao tri gema čime je došao do prvog seta.

U drugom Ćorić nije imao nikakve šanse. Peti teniser sveta je nastavio tamo gde je stao u prethodnom delu meča i dozvolio hrvatskom teniseru samo dva gema.

Zverev će u trećem kolu igrati protiv Denisa Šapovalova koji je danas ranije savladao argentinskog tenisera Tomasa Martina Ečeverija.

BONUS VIDEO: ZAŠTO JE TAKO VELIKI: Pogledajte statistiku Novaka Đokovića

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja