POSNA KIM ČORBA: Brza priprema i jeftini sastojci, veoma ukusna i osvežavajuća

Novosti online

04. 04. 2024. u 17:32

Čorba je odličan način da se okrepite , može da bude i kao kompletan obrok, jer je izuzetno zasitna i hranljiva.

ПОСНА КИМ ЧОРБА: Брза припрема и јефтини састојци, веома укусна и освежавајућа

Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • 1-2 kašike kurtona
  • kim
  • brašno
  • ulje
  • so
  • voda

Priprema:

Na malo ulja propržiti kašiku brašna. Naliti vodom, posoliti i dodati prstohvat kima.

Kuvati na niskoj temperaturi dok ne provri.Servirati posuto prepečenim krutonima.

Novosti online

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DANAS IZGLEDA ZORAN VANEV: Od Južne pruge do Švice (FOTO)