HAOS U NAREDNA DVA SATA: Hitno upozorenje RHMZ, u ovim krajevima se očekuju pljuskovi i grmljavina

Novosti online

08. 05. 2024. u 17:31

PREMA upravo objavljenom upozorenju Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ) u naredna dva sata na zapadu, istoku i jugoistoku Srbije, u Sremu, južnom i srednjem Banatu očekuju se pljuskovi s grmljavinom.

ХАОС У НАРЕДНА ДВА САТА: Хитно упозорење РХМЗ, у овим крајевима се очекују пљускови и грмљавина

Foto: A. Stanković

U pojedinim delovima Beorada uglavnom na širem području, takođe u naredna dva sata, očekuje se kratkotrajna kiša ili lokalni pljusak s grmljavinom.

Republički hidrometeorološki zavod  i danas je izdao upozorenje za područje Srbije na lokalno obilne pljuskove sa grmljavinom i pojavu grada za danas i sutra, a za petak samo na grmljavinu.

- Danas posle podne i uveče biće nestabilno, mestimično s kišom i kratkotrajnim pljuskovima s grmljavinom. U zapadnim, južnim, centralnim i istočnim krajevima Srbije ponegde se očekuju kratkotrajne vremenske nepogode praćene sugradicom i gradom, a lokalno i velikom količinom padavina za kratko vreme (preko 20 mm u periodu do 3 sata). Sutra će malo svežije, a više padavina se očekuje u jugozapadnim, južnim, jugoistočnim i centralnim krajevima Srbije, od 20 do 40 mm - navodi se na sajtu RHMZ.

BONUS VIDEO: Vučić i Si Đinping potpisali Zajedničku izjavu o podizanju partnerstva

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)