ZDRAVSTVENI SISTEM FUNKCIONIŠE U INTERESU SVIH GRAĐANA SRBIJE: Direktorka "Doma zdravlja Zvezdara" reagovala na laži

Novosti online

19. 05. 2024. u 20:07

ALEKSANDRA Ružičić, direktorka "Doma zdravlja Zvezdara", oglasila se nakon sramnog teksta u opozicionim medijima, koji šire neistine da se u pomenutom domu zdravlja dešavaju preventivni pregledi za građane koji su potpisom podržali listu "Aleksandar Vučić Srbija sutra".

ЗДРАВСТВЕНИ СИСТЕМ ФУНКЦИОНИШЕ У ИНТЕРЕСУ СВИХ ГРАЂАНА СРБИЈЕ: Директорка Дома здравља Звездара реаговала на лажи

GO Zvezdara

- Javili se oni koji ne smeju ni da izađu na izbore da komentarišu našu brigu o građanima i funkcionisanje zdravstvenog sistema. Jasno nam je da ne mogu da prepoznaju zdravstveni sistem koji sada funkcioniše u interesu svih građana Srbije, a ne samo pojedinaca i onih koji imaju dovoljno para da se leče, kako je bilo u njihovo vreme. Bolna je činjenica da oni toliko ništa ne znaju i da nemaju svoju politiku, pa moraju da komentarišu stvari u koje se uopšte ne razumeju. Preventivni pregledi su organizovani u najboljem interesu svih građana Srbije, za njih ne da nije potrebna stranačka knjižica, već se ne traži ni zdravstvena knjižica. Niko od lekara nije dodatno plaćen za ovaj angažman, već im sleduje slobodan dan, ali većina njih ne traži ni to, jer su posvećeni radu sa svojim sugrađanima. SSP je još jednom pokazao kako bi Srbija i Beograd izgledali ako bi nekada (ako se usude da izađu na izbore) došli na vlast, poručila je Ružičić.

Podsećamo, opozicioni N1 preneo je tvrdnje Tijane Šerbule iz SSP, koja je izjavila da se "svake nedelje od početka kampanje u Domu zdravlja Zvezdara održavaju preventivni pregledi različitih specijalističkih službi za građane koji su potpisom podržali listu Aleksandra Vučića, naprednjaka, socijalista i radikala".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA ODLUKA ORGANIZATORA! Evo kada Novak Đoković igra naredni meč na Rolan Garosu