ПИТА СА СОЈОМ, ПРАЗИЛУКОМ И ЦРНИМ ЛУКОМ: Неизоставни део посне трпезе, прсте да полижеш

ПИТА СА СОЈОМ, ПРАЗИЛУКОМ И ЦРНИМ ЛУКОМ: Неизоставни део посне трпезе, прсте да полижеш

Обогатите свој посни јеловник сјаjним рецептом за посну питу од готових кора. Надев је другачији од оног на који смо навикли јер се прави од соје. У надев иду празилук и црни лук, а сигурни смо да ће вам се укус допасти.

19. 03. 2024. у 07:00

ОДЛИЧНА ЗАМЕНА ЗА ХЛЕБ, А ЗА ЊИХОВУ ПРИПРЕМУ ДОВОЉНО ЈЕ САМО ПОЛА САТА: Брзинске мини-лепиње од четири састојка

ОДЛИЧНА ЗАМЕНА ЗА ХЛЕБ, А ЗА ЊИХОВУ ПРИПРЕМУ ДОВОЉНО ЈЕ САМО ПОЛА САТА: Брзинске мини-лепиње од четири састојка

КОД куће од основних састојака, као што су брашно, со, прашак за пециво, уље и млеко направите најукусније мекане мини-лепиње. Овако припремљене лепиње можете да служите са слатким или сланим намазима, а успеће свима из првог покушаја.

27. 02. 2024. у 08:00

НАПРАВИТЕ НАЈБРЖИ ДОМАЋИ БУРЕК: Савршен доручак, а идеалан рецепт и за оне који нису вешти у кухињи (ФОТО)

НАПРАВИТЕ НАЈБРЖИ ДОМАЋИ БУРЕК: Савршен доручак, а идеалан рецепт и за оне који нису вешти у кухињи (ФОТО)

БУРЕК као из пекаре направљен у сопственој кухињи звучи као немогућа мисија, али уз овај рецепт и они који нису баш вешти у кухињи могу спремити одличан бурек са сиром или месом.

26. 02. 2024. у 07:00

ХРСКАВЕ СПОЉА, ИЗНУТРА ПУНЕ ФИЛА: Припремите панцероте из рерне

ХРСКАВЕ СПОЉА, ИЗНУТРА ПУНЕ ФИЛА: Припремите панцероте из рерне

ИАКО се сматра да су оригиналне панцероте само оне које се прже у уљу, код нас се одомаћио овај начин припреме - у рерни. Ако ништа, мање су масне, а идеалне су за доручак, вечеру или ужину.

25. 02. 2024. у 14:10