KAKO IGRA DŽEJLEN BRANSON: Omaleni plej nestvarnim partijama doveo Nikse nadomak druge faze plej-ofa

V.M.

30. 04. 2024. u 12:25

NAŠ večerašnji izbor je Džejlen Branson čiji Niksi dočekuju Filadelfija seventisikserse u petoj utakmici četvrtfinala Istočne konferencije (1:00).

КАКО ИГРА ЏЕЈЛЕН БРАНСОН: Омалени плеј нестварним партијама довео Никсе надомак друге фазе плеј-офа

Foto Profimedia

Ako bi se birao MVP dosadašnjeg toka NBA plej-ofa, ta nagrada bi gotovo sigurno pripala nestvarnom Džejlenu Bransonu koji je maestralnim partijama omogućio Niksima da večeras imaju prvu meč loptu pošto vode sa 3-1 u seriji.

Nakon što je prva dve meča bio ''miran'', Branson je ''eksplodirao'' u Filadefliji i na odigranim utakmicama tamo ostvario je dva impozantna dabl-dabla. Prvo je postigao 39 poena uz 13 asistencija, a nakon toga je brojao do 47 uz deset dodavanja za koš.

Ono što tu statistiku čini još impresivnijom je to da su Niksi na tim susretima ubacivali 114 i 97 poena, tako da je on učestvovao u gotovo 65% poena ekipe iz Njujorka.

Večeras se od Bransona traži da ubaci 35 poena, a kako je bitan meč sigurno je da će uzeti veliki broj šuteva i to verovatno dosta otvorenih jer posle pika Hartenštajna ima dosta prostora zbog odbrane koju igra Embid koji uglavnom ''kampuje'' pod košem i trebao bi prebaciti zadatu granicu.

NAŠ TIP: +34,5 (kvota 1,90)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 17:43

Komentari (0)

CELA SRBIJA ĆE TOG DANA BITI UZ SVOG PREDSEDNIKA: Ključan datum za naš narod - svi će biti uz Vučića tokom rasprave o Srebrenici