NEVIĐEN HAOS: Potukli se Kilijan Mbape i superbogati gazda PSŽ-a?!

Novosti online

14. 05. 2024. u 15:35

Saga o tome da li Kilijan Mbape, koji se javno oprostio od FK PSŽ u koji je stigao u drugom najvećem transferu svih vremena (170 miliona evra je plaćeno Monaku za njegov dolazak), zaista prelazi u Real Madrid - dobila je neočekivanu epizodu.

НЕВИЂЕН ХАОС: Потукли се Килијан Мбапе и супербогати газда ПСЖ-а?!

FOTO: Tanjug/AP

Naime, jedan od vodećih francuskih medija "Parizijen" objavio je ekskluzivnu informaciju da su se potukli Mbape i gazda Pari Sen Žermena Naser el Kelaifi.


Predsednik kluba, jedan od najuspešnijih biznismena iz Katara, navodno je pitao Mbapea zašto ga nije spomenuo u oproštajnom govoru, što je dovelo do čarki, a onda i pravog fizičkog okršaja pred meč sa Tuluzom (koji je okončan porazom pariskih "svetaca" sa 1:3).


Nedugo zatim, "kontru" je izveo vodeći francuski sportski list "Ekip", koji je obelodanio da "tuče nije bilo, ali jeste varnica".


Taj medij je objavio da su Mbape i El Kelaifi vodili "vrlo neprijatan razgovor, povišenim tonovima", a reč je, navodno, bila o "finansijskom aspektu prelaska francuskog reprezentativca u Real Madrid".

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

RAJ NA ZEMLJI! U ovom mestu letuju turisti iz inostranstva, a sada je dostupno i Srbima