NAJBOLJI TIM REGULARNE SEZONE NADOMAK ISPADANJA IZ PLEJ-OFA: Može li Strajder da spase Atlantu?

V.M.

12. 10. 2023. u 13:17 >> 13:17

U četvrtoj utakmici divizione runde MLB plej-ofa, Filadelfija filisi će ugostiti Atlanta brejvse (2.07).

НАЈБОЉИ ТИМ РЕГУЛАРНЕ СЕЗОНЕ НАДОМАК ИСПАДАЊА ИЗ ПЛЕЈ-ОФА: Може ли Страјдер да спасе Атланту?

Foto Profimedia

Atlanta je tokom regularnog dela sezone bila ubedljivo najbolji tim MLB-a sa 104 pobede, ali te igre nije prenela u plej-of i danas se suočava sa potencijalnom eliminacijom.

Filadelfija vodi sa 2:1 i ne želi da vrati seriju u Atlantu, a večeras će pred svojim navijačima imati idelnu šansu da se trijumfom plasira u narednu rudnu.

Filisi su prošle sezone dogurali do finala gde su bolji od njih bili Dodžersi, a iako ove godine nisu pružali blistave partije, izgleda da su uhvatili zalet u pravom trenutnku i izgledaju odlično na terenu.

Plej-of su započeli u vajld kard rundi gde su bez većih problema savladali Majami marlinse sa 2:0 u seriji.

Što se tiče divizione runde, Filadelfija je odmah napravila iznenađenje na prvom meču kada je u potpunosti zatvorila Atlantu i slavila sa 3:0. 

Nakon toga Brejvsi su odgovorili pobedom u jednom veoma tesnom meču rezultatom 5:4, dok je sinoć Fila nošena Brajsom Harperom (dva houm-rana) ubedljivo trijumfovala sa 10:2.

Večeras će na brdu za Atlantu biti sjajni Strajder koji je tokom regularne sezone imao 20 pobeda, a i dobar je bio u prvom meču ove serije, ali ga je napad ''izdao'' ne postigavši niti jedan poen.

Sa druge strane startni bacač će biti Suarez kojem će ovo biti debi u ovosezonskom plej-ofu.

Verujemo da će danas bacači biti na nivou i očekujemo malo poena.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: -8,5 (kvota 1,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)