BORBA ZA TITULU ĆE SE VODITI DO SAMOG KRAJA: ''Crno-beli'' moraju slaviti kako bi ostali u njoj

V.M.

07. 05. 2024. u 08:00

U okviru 33. kola jermenskog prvenstva fudbaleri Ararat Jermenije će ugostiti BKMA (17.00).

БОРБА ЗА ТИТУЛУ ЋЕ СЕ ВОДИТИ ДО САМОГ КРАЈА: Црно-бели морају славити како би остали у њој

Foto: Profimedia

Veoma zanimljiva borba za titulu se vodi u Jermeniji, a do kraja su ostala samo još četiri kola. U najboljoj poziciji je iznenađujuće Noa sa 71 osvojenim bodom, ali nema pravo na grešku jer joj za vratom diše Pjunik sa 70, odnosno Ararat sa 68 poena na svom saldu, a kako u sledećem kolu igraju Noa i Ararat, jasno je koliko će biti uzbudljivo do samog kraja.

Što se tiče današnjeg domaćina, on dočekuje ovaj meč u odličnom ritmu. Na poslednjih pet utakmica ostvario je čak četiri pobede uz remi i uz Pjunik je najbolja ekipa u ligi u tom periodu.

Svu svoju silu ''crno-beli'' su prikazali proteklog vikenda kada su u dominantnom stilu odneli tri boda sa gostovanja Vanu, slavivši rezultatom 5:0.

Takođe, vredi istaći da je Ararat slavio na minula tri duela pred svojim navijačima i sa razlogom je veliki favorit na ovom duelu.

Sa druge strane, BKMA vodi potpuno drugačiju borbu, onu za opstanak. Igra dosta slabo tokom čitave sezone i četiri kola pre kraja nalazi se na dnu tabele sa 26 osvojenih bodova, ali Širak koji je prvi tim iznad crte mu beži tri boda, pa se može reći da nije sve izgubljeno za goste.

Uz to, pomenuti Van koji zauzima mesto koje vodi u baraž za opstanak je sakupio samo jedan poen više, što znači da će u donjem domu biti jednako interesantno kao i u donjem u završnici prvenstva.

Ipak, BKMA je poslednji trijumf ostvario još u decembru mesecu, tako da ne zna za pobedu na 14 vezanih utakmica, što ga čini glavnim kandidatom za relegaciju.

Na tri ovosezonska međusobna duela viđene su dve pobede Ararata (4:1, 1:0) i jedan remi (1:1).

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,53)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SNIMAK SUKOBA! Tuča u Areni - Naneli i Lazarević u klinču, evo kako se sve desilo (VIDEO)