AVS ŽELI U ELITU: Pobeda je imperativ za izabranike Žorža Koste

V.M.

30. 04. 2024. u 10:12

U 31. kolu portugalske druge lige, fudbaleri Pasos Fereire će ugostiti AVS (20:45).

АВС ЖЕЛИ У ЕЛИТУ: Победа је императив за изабранике Жоржа Косте

Foto Profimedia

Gosti su letos napravili tim sa ciljem da napadu plasman u elitu i u završnici prvenstva se nalaze u samom vrhu tabele. Uključujući ovo, do kraja su ostala još četiri kola, a AVS trenutno zauzima treće mesto koje vodi u baraž, ali može se i dokopati nekog od prva dva koja direktno vode u Primeiru.

Ono što mu ne ide na ruku je to da drugo mesto trenutno drži Nasional koji ima tri boda više, doduše uz odigran meč više, ali i boljim međusobnim skorom koji se gleda ukoliko su timovi izjednačeni po broju osvojenih poena.

Takođe, forma izabranika Žorža Koste je dosta slaba i na proktele četiri utakmice doživeli su čak tri poraza, a poslednji od njih početkom nedelje naneo im je Porto B (0:2).

Što se tiče Pasos Fereire, ona nema za šta da se bori u završnici prvenstva i ekspresnog povratka u elitu neće biti, ali to je ne sprečava da pruža dobre partije i neporažena je još od sredine februara.

Nije izgubila na devet vezanih utakmica na kojima je upisala pet pobeda uz četiri odigrana remija, a ono što je posebno interesantno je da ni na jednom od tih mečeva nisu viđena više od dva pogotka.

Pasos Fereira i AVS su početkom sezone odigrali svoj prvi međusobni duel u istoriji i četa Žorža Koste je slavila sa 2:0.

Kao ni domaćin, gost ne igra utakmice sa velikim brojem golova i zbog toga predlažemo malo pogodaka na večerašnjem susretu.

NAŠ TIP: |0-1&||0-2 (kvota 1,60)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)