BIVŠI ŠAMPION SE PRETPLATIO NA GOLEADE: Samo na jednoj od uvodnih pet prvenstvenih utakmica ''žutih'' nisu viđena bar tri gola

V.M.

29. 04. 2024. u 09:15

U okviru šestog kola švedskog prvenstva fudbaleri Elfsborga će ugostiti Sirijus na ''Boros areni'' (19:00).

БИВШИ ШАМПИОН СЕ ПРЕТПЛАТИО НА ГОЛЕАДЕ: Само на једној од уводних пет првенствених утакмица жутих нису виђена бар три гола

Foto: Profimedia

Domaćin je solidno otvorio prvenstvo sa četiri boda iz uvodne dve utakmice, ali nakon toga je zapao u crnu seriju i vezao tri uzastopna poraza. Redom su ga pobeđivali Hamarbi, Kalmar i Norćeping, te je zbog tih slabih rezultata pao na 13. mesto tabele švedskog prvenstva.

Ono što je karakteristično za Elfsborg u uvodnom delu sezone je da igra utakmice sa velikim brojem golova o čemu najbolje svedoči njegova gol-razlika (6:11), kao i to da na samo jednoj utakmici bivšeg šampiona nisu viđena bar tri pogotka.

Sa druge strane, Sirijus je u prva dva kola savladao Halmštad i Kalmar, ali nakon toga je kao i njegov današnji rival zapao u seriju slabih rezultata i na naredna tri meča osvojio je samo jedan bod.

U nešto je boljoj situaciji što se tiče tabele i trenutno je deseti sa sedam sakupljenih poena.

Sirijus je napadački dobro otvorio sezonu i postigao je pet golova na uvodna dva meča, ali posle toga je samo jedanput zatresao mrežu i danas ima dobru priliku da popravi tu statistku jer je Elfsborgova odbrana jedna od najgorih u ligi.

Što se tiče tradicije međusobnih duela, ona je na strani ''žutih'' koji su ostvarili četiri pobede na minulih pet duela, uključujući tri vezana trijumfa uoči današnjeg obračuna.

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,83)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 17:43

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!