LALATOVIĆ PROTIV BIVŠEG KLUBA: Spartak želi u plej-of!

V.M.

12. 02. 2024. u 11:20

U poslednjoj utakmici 20. kola Superlige Srbije, Napredak će pod Bagdalom dočekati Spartak iz Subotice (16.00).

ЛАЛАТОВИЋ ПРОТИВ БИВШЕГ КЛУБА: Спартак жели у плеј-оф!

Foto: Profimedia

Nenad Lalatović je krajem prvog dela sezone preuzeo goste iz Subotice. Konsolidovao je ekipu koja se mučila pod trenerskom palicom Aleksandra Keržakova i u nastavku kampanje cilj za ''golubove'' je plasman u plej-of.

Trenutno su deseti na tabeli sa bodom zaostatka u odnosu na Radnički 1923 koji je osmi, tako da ako odnesu tri boda iz Kruševca, zauzeće poziciju koja vodi u doigravanje.

Danas će za rivala imati bivši Lalatovićev klub Napredak koji je dobrim rezultatima u završnici prve polusezone pobegao iz opasne zone.

Savladao je Mladost, a nakon toga je remizirao sa TSC-om, što ga je popelo na 13. mesto i želeće da nastavi u dobrom ritmu u drugom delu kampanje.

Ono što je najveći problem domaćina su igre kod kuće. Na devet utakmica pred svojim navijačima osvojili su samo sedam bodova i usput su postigli mizerna četiri pogotka.

Ovi timovi su se sastali u petom kolu i tada je Napredak slavio sa 3:1, a mi verujemo da ćemo danas gledati dosta tvrđi meč, pošto je teren u Kruševcu veoma težak za igru i predlažemo malo golova na poslednjem susret 20. kola Superlige Srbije.

NAŠ TIP: |0-1&||0-2 (kvota 1,50)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)