SJAJNE VESTI ZA NOVAKA ĐOKOVIĆA: Još jedan rival u velikom problemu

A. I.

05. 05. 2024. u 17:09

IAKO su proteklih meseci bili jedan od najpopularnijih parova u sportskom svetu, Stefanos Cicipas i Paula Badosa raskinuli su vezu.

СЈАЈНЕ ВЕСТИ ЗА НОВАКА ЂОКОВИЋА: Још један ривал у великом проблему

Tanjug/AP

Prekid je objavila španska teniserka na Instagram profilu.

- Nakon pažljivog razmatranja i mnogih dragih zajedničkih trenutaka Stefanos i ja odlučili smo da se prijateljski rastanemo. Delili smo putovanje koje je bilo ispunjeno ljubavlju i učenjem, ali kao prijatelji sa neizmernim uzajamnim poštovanjem odlučili smo da idemo napred svojim putem.

Foto: EPA-EFE/YOAN VALAT

Zahvali smo na podršci prijateljima, porodici i svima koji su bili deo naše priče. Dok ulazimo u novo poglavlje naših života. Ljubazno tražimo privatnost tokom ovog vremena i zahvaljujemo na razumevanju i poštovanju, napisala je trenutno 101. igračica planete.

Tanjug/AP

Rastanak je usledio pred masters turnir iz serije 1000, a grk je trenutno sedmi igrač planete.

U susret mastersu u Rimu na kojem je najavljeno i učestvovanje Novaka Đokovića jasno je da će Srbin imati dosta olakšan posao. Karlos Alkaraz odustao je od turnira u prestonici Italije, a upitno je u kakvom stanju će doći Janik Siner. Nema sumnje da će i Cicipas psihički biti poljuljan nakon raskida sa Špankinjom.

BONUS VIDEO: Pečat najboljeg - Koje rekorde sada juri Novak Đoković?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRPSKA KOŠARKA TUGUJE: Preminuo jedan od dvojice trenera koji su sve osvojili sa reprezentacijom