KRAJINOVIĆ PROŠAO PRVU PREPREKU U NAPULJU: Sledeći protivnik mogao bi biti prvi nosilac iz Argentine

Novosti online

27. 03. 2024. u 14:03

Srpski teniser Filip Krajinović je uspešno započeo takmičenje na čelendžeru u Napulju, ostvario je pobedu nad Belgijancem Mihaelom Gertsom rezultatom 2:0, po setovima 7:5, 6:4.

КРАЈИНОВИЋ ПРОШАО ПРВУ ПРЕПРЕКУ У НАПУЉУ: Следећи противник могао би бити први носилац из Аргентине

FOTO: AP

Bio je to vrlo zanimljiv okršaj koji je potrajao oko sat i 40 minuta. Meč je počeo razmenom brejkova, a Krajinović je pred njegov kraj upao u problem.

Naime, Gerts je poveo sa 5:3, ali je nakon toga Krajinović uspeo neverovatno da podigne svoj nivo igre i da veže četiri gema i uzme prvi set.

U drugom je bilo malo mirnije, jer brejkova nije bilo do pred sam kraj. Tačnije, viđen je jedan, a napravio ga je Krajinović u pretposlednjem gemu, što je bilo dovoljno za pobedu.

Sledeće kolo moglo bi da donese potencijalni meč Krajinovića sa prvim nosiocem, Federikom Korijom iz Argentine, ukoliko ovaj očekivano dobije Manuela Ginara iz Francuske, koji je kvalifikant.

Nagradni fond čelendžera u Napulju je 148.625 evra.

BONUS VIDEO POSLE 7 GODINA PENZIJE Ana Ivanović se vratila tenisu - Nadalova sestra poslala poziv

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!