ZVEZDA SUSPENDOVALA NEBOJŠU ILIĆA: Poslednja opomena pred isključenje iz prvog tima

Tanjug

28. 04. 2024. u 20:19

KOŠARKAŠKI klub Crvena zvezda je pre tri dana suspendovao tim menadžera Nebojšu Ilića zbog saobraćajnog prekršaja, koji je napravio u Beogradu. Sada se klub sa Malog Kalemegdana oglasio novim saopštenjem oko ovog slučaja

ЗВЕЗДА СУСПЕНДОВАЛА НЕБОЈШУ ИЛИЋА: Последња опомена пред искључење из првог тима

FOTO: N. Paraušić

Crveno-beli su u saopštenju naveli da je nakon 72 sata i utvrđivanja svih činjenica oko saobraćajnog prekršaja, koji je 25. aprila ove godine napravio Nebojša Ilić kao fizičko lice, doneli odluku o kazni.

Aktuelni šampion Srbije saopštio je ove nedelje da je bivši igrač ovog kluba kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 25 odsto naknade u sledeća četiri meseca, kao i poslednjom opomenom pred isključenje iz prvog tima sa pozicije tim menadžera.

- Zbog disciplinskog prekršaja iz člana II tačka A kaznenog pravilnika KK Crvena zvezda, tim menadžer našeg kluba kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 25 odsto naknade u sledeća četiri meseca. Takođe, upućena mu je i poslednja opomena pred isključenja iz prvog tima sa pozicije tim menadžera. Ove odluke donete su nakon sastanka i razgovora sa Ilićem, utvrđivanja svih činjenica, a na osnovu pravilnika o kaznenim merama KK Crvena zvezda - saopštila je Crvena zvezda.

Podsetimo, Crvena zvezda u narednoj utakmici ABA lige igra protiv Mege 3. maja u dvorani "Aleksandar Nikolić".

BONUS VIDEO: Kad je u halu ušao vojni orkestar, i "delije" i "grobari" zagrmeli kao jedan!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BESPLATAN PADEL NA ČUBURCU! FONDACIJA MOZZART OTVARA JOŠ JEDAN TEREN U ČUVENOM PARKU