"ČEKA NAS FINALE!" Bibras Natho o izazovu koji je pred FK Partizan

M. Bl.

13. 05. 2024. u 22:40

KONAČNO pobeda. Patio je Partizan u poslednjih mesec dana, nizao poraze i u prvenstvu i u Kupu, da bi konačno protiv lučanske Mladosti prvi put još od 7. aprila i duela sa Novim Pazarom u Humskoj poradovao osvajanju tri boda.

ЧЕКА НАС ФИНАЛЕ! Бибрас Натхо о изазову који је пред ФК Партизан

FOTO: M. Vukadinović

Do ostvarenja cilja, plasmana na drugo mesto koje garantuje kvalifikacije Lige šampiona, crno-belima su potrebna četiri boda u preostale dve utakmice protiv Čukaričkog i Radničkog iz Kragujevca. Zamenik kapitena kluba iz Humske, Bibars Natho, strelac prvog gola protiv Mladosti, veruje da bi momentum konačno mogao da se promeni.

- Kada ne pobedite šest utakmica, onda je to uvek problem. Promenili smo u međuvremenu trenera, samim tim i mnoge stvari u igri i normalno je da je potrebno vreme da se i mi prilagodimo. Ne mislim da je meč protiv Mladosti bio loš. Prvo poluvreme je u celosti bilo na njihovoj polovini. Nisu mogli da pređu 30 metara, dok je drugo poluvreme bilo otvorenije, gde su i oni napravili tri, četiri šanse. Kada sve saberete, u poslednje dve utakmice smo kreirali mnogo šansi, ali je rezultat bio 3:3, tako da preferiram da kao sada, ne stvaramo puno šansi ali da pobedimo rezultatom 3:0 - jasan je Izraelac sa srpskim pasošem.

Gotovo sablasno prazne tribine predstavljaju dodatni problem za momke u crno-belim dresovima.

- Tokom čitave sezone se borimo da nešto postignemo i onda je veoma teško doći na stadion i igrati pred praznim tribinama. Želimo da su i navijači i klub i svi uz nas, jer ovaj momenat nije lak za nas kao igrače, ali se trudimo i trudićemo se da damo sve najbolje. Nadamo se da će biti dovoljno na kraju.

Već u subotu bi mogla da se iskristališe situacija u borbi za drugo mesto kada Partizan gostuje Čukaričkom, a TSC Mladosti u Lučanima.

- Svaka utakmica je sada za nas kao finale u kome moramo pobediti. Igrati protiv Čukaričkog nikad nije lako - težak teren, dobar tim. Ipak, moramo da gledamo sebe, verujemo u sebe i da odradimo posao koji je pred nama - zaključio je Natho.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)