PARTIZAN I U KRUŠEVCU NASTAVIO SA OČAJNIM PARTIJAMA: Agoniji crno-belih kao da nema kraja

M. Bl.

09. 05. 2024. u 18:06

AGONIJI Partizana očigledno nema kraja. Istina, posle četiri vezana prvenstvena poraza upisan je prvi bod u plej-ofu, ali kada se zna da je rival bio Napredak, čiji su igrači maltene na odmoru od početka završne faze Superlige, jasno je da mukom izboreni remi u 89. minutu nije ništa više od nove blamaže crno-belih.

ПАРТИЗАН И У КРУШЕВЦУ НАСТАВИО СА ОЧАЈНИМ ПАРТИЈАМА: Агонији црно-белих као да нема краја

FOTO: FK Partizan / Miroslav Todorović

Potpuno uništeno samopouzdanje momaka u crno-belim dresovima jasno se crtalo tokom 90 minuta mučenja sa Kruševljanima koji su na megdan Partizanu izašli bez devetorice standardnih prvotimaca. U pojedinim momentima je delovalo da je odbrana domaćina spremna da potpiše kapitulaciju, ali je soliranje gostiju uz još jednom viđenu neverovatnu promaju u defanzivi učinilo da pobeda i posle četiri runde u plej-ofu ostane misaona imenica.

- Teško je bilo šta pričati posle ovakve utakmice, jer sam izraz lica igrača u svlačionici pokazuje da nismo ostvarili ono što se od nas očekivalo. Imali smo bezbroj šansi, a Napredak je iskoristio te neke slabosti koje su se ponavljale u defanzivi. Stekao je prednost, pa smo u nastavku morali da jurimo, ali ovoga puta nismo uspeli da potpuno preokrenemo kao u nekim ranijim mečevima protiv IMT-a, Radnika - istakao je trener Partizana Albert Nađ na konferenciji za medije posle utakmice.

Podizanje "iz pepela" će u preostala tri kola protiv Mladosti iz Lučana, Čukaričkog i Radničkog iz Kragujevca predstavljati sve samo ne lak zadatak. Jasno je i treneru kluba iz Humske da su mu ruke na planu podizanja samopouzdanja igračima poprilično vezane.

- Moramo da se borimo. Kad je Zvezda prešla na prvo mesto i odmakla nam, osnovni cilj je bio da zadržimo drugo mesto, kako bi uišli u kvalifikacije za Ligu šampiona. Teško će biti u poslednje tri utakmice. Vidite da ekipa nema nimalo samopouzdanja. Da li može da se podigne? Ceo stručni štab to pokušava, ali momci moraju sami - zaključio je Nađ.

Natho i drugovi posle najnovijeg brukanja još nisu od gotovog napravili veresiju, ali su im sada za overu drugog mesta i učešće u kvalifikacijama Lige šampiona potrebne dve pobede i remi pod uslovom da TSC dobije sve tri preostale utakmice. Da je u pitanju "jesenji Partizan" niko verovatno ne bi imao dilemu oko toga da li će rasplet biti pozitivan, ovako...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)