OVO SU KVOTE ZA DERBI Igraju Zvezda i Partizan - nerealne prognoze

Novosti online

24. 04. 2024. u 10:44

Iako je nedavno odigran 173. večiti derbi između Zvezde i Partizan gde su crveno-beli slavili sa 3:2, i dok se prašina oko ovog meča nije spustila, na red dolazi i novi večiti derbi, ali ovoga puta u okviru Kupa Srbije.

ОВО СУ КВОТЕ ЗА ДЕРБИ Играју Звезда и Партизан - нереалне прогнозе

FOTO: M. Vukadinović

Žreb je hteo da se u polufinalu sastanu Zvezda i Partizan, i to na Marakani, što će biti drugi meč na ovom stadionu u samo četiri dana.

Meč između Zvezde i Partizana na programu je od 19 časova, a direktan prenos je omogućen putem Arena sport 1 Premium kanala.

Ono što je posebno interesantno je činjenica da bukmejkeri nemaju nikakvu dilemu koja od ove dve ekipe ima ubedljivu prednost pred novi okršaj. Kvota da će Crvena zvezda slaviti iznosi oko 1,30, što nijednom nije bio slučaj ove sezone, a teško da je slično bilo i u prethodnim godinama.

Bukmejkeri su na remi odredili koeficijent 4,80, a na pobedu crno-belih čak 7,55! Da li je to realno ili ne, pokazaće današnji meč, mada su izabranici Igora Duljaja u dva od tri derbija ove sezone demantovali bukmejkere i uspevali da izbegnu poraze, čak i kada su unapred bivali otpisani.

Recimo, pred nedavni derbi na "Marakani", koji je dobila Crvena zvezda, kvota na pobedu domaćina bila je oko 1,45, ali u pitanju su bili poslednji sati pred početak meča. Pre toga, kvote su išle od 1,55 pa najviše do 1,65, ali sada je nikada mizernija kvota, što znači da se gostima iz Humske daju vrlo male šanse da mogu u finale.

Podsetimo, crveno i crno beli ove sezone odigrali su tri večita derbija u prvenstvu Srbije. Prvi je dobio Partizan u Humskoj sa 2:1, drugi, odigran na "Marakani" završen je rezultatom 2:2, a treći, odigran prošle subote, takođe na najvećem srpskom stadionu, dobila je Crvena zvezda sa 3:2.

Bonus video: Gol koji je Šerif Endijae dao petom na utakmici Crvena zvezda - Radnički Kragujevac

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)