PILEĆI RAŽNJIĆI SA POVRĆEM: Neodoljivi i sočni, lako se prave, a deci su najzanimljiviji

Novosti online

25. 04. 2024. u 09:00

Rapsodija ukusa stiže iz tiganja za pola sata.

ПИЛЕЋИ РАЖЊИЋИ СА ПОВРЋЕМ: Неодољиви и сочни, лако се праве, а деци су најзанимљивији

Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • 500 g pilećih bataka i karabataka
  • 3 paprike
  • 1 manja tikvica
  • 150 g pečuraka
  • 2 glavice crnog luka
  • Za marinadu:
  • Soja sos
  • So, biber, ulje

Priprema:

Meso odvojite od kostiju i isecite na kockice. Začinite po ukusu solju, biberom, prelijte soja sosom i uljem. Ostavite 30 minuta da stoji u marinadi. Isecite sve povrće na komade. Poređajte na ražnjiće naizmenično komad mesa i komad povrća. Pecite na roštilju ili u gril tiganju sa svih strana dok meso ne omekša.                                                                   

(Trpeza)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja