UZAVRELE STRASTI I IZAZOVNE POSLOVNE PONUDE Astro savet za ponedeljak 29. april: Venera je u Biku - Pazite se prejedanja

Astrolog Marina Jungić Milošević

29. 04. 2024. u 07:00

VENERA, planeta ljubavi, novca, lepote, umetnosti, blagostanja i uživanja, danas u 12.32 ulazi u Bika, znak u kome se oseća kao kod svoje kuće (jer njime upravlja).

УЗАВРЕЛЕ СТРАСТИ И ИЗАЗОВНЕ ПОСЛОВНЕ ПОНУДЕ Астро савет за понедељак 29. април: Венера је у Бику - Пазите се преједања

Foto: Shutterstock/free images Pixabay

Zato će i sve blagodeti Venere, do 23. maja (kada ulazi u znak Blizanaca) doći do punog izražaja - u emotivnim odnosima, na finansijskom planu, u kulinarskim veštinama, baštovanstvu (garden centri), zanimanjima u vezi sa negom i lepotom, parfemima, dizajnom, ali i u vidu viška kilograma! Njen tranzit će najviše osetiti zemljani (Bik, Devica, Jarac) i vodeni znaci (Rak, Škorpija, Ribe) i na ljubavnom i na finansijskom planu.

Pre nego što uđe u drugi zodijački znak, ova Venera koja voli da uživa svim čulima, preći će preko asteroida Amor u Biku a zatim će napraviti spoj (konjunkciju) sa Suncem. I bilo bi to sjajno i za ljubav i za posao, da nema kvadrata sa Plutonom, simbolom dominacije, koji narednih desetak dana sve otežava, jer donosi uzavrele strasti, fatalne ljubavi, povređena osećanja, podstiče posesivnost, ljubomoru, promiskuitet... Ako ste rođeni ili vam je podznak u fiksnom znaku (Bik, Lav, Škorpija, Vodolija),  očekuju vas veći izazovi.

Ovaj aspekt donosi i opasnost od nasilja nad ženama, silovanja, a u emotivnim vezama partnera koji postavlja visoke zahteve i voli da nameće drugoj strani svoje stavove i svoju volju.

Pošto je Venera i planeta novca, ovaj napet aspekt sa Plutonom simbolizuje i izazovne poslovne ponude, koje nose određeni rizik, jer se može ispostaviti da je posao koji vam se nudi na ivici zakona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis