ALJOŠA I MILICA ZAJEDNO U RINGU: Treća sezona i 30 epizoda popularne tinejdžerske serije "U klinču", od 8. aprila na RTS 1

J. BANjANIN

06. 04. 2024. u 05:00

JOŠ od sredine maja prošle godine brojni obožavaoci jedva iščekuju treću sezonu serije "U klinču". Sada, napokon, od 8. aprila, radnim danima, na RTS 1, stiže novih trideset epizoda.

АЉОША И МИЛИЦА ЗАЈЕДНО У РИНГУ: Трећа сезона и 30 епизода популарне тинејџерске серије У клинчу, од 8. априла на РТС 1

Foto Produkcija "Režim"

Po ideji Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića, ujedno izvršnih producenata iz kuće "Režim", scenario ovog ciklusa potpisuju Ivan Stančić, Ana Marković, Branislav Černjev, Milica Radojčić, Nikola Đonović i Goran Starčević, a reditelji su Nebojša Radosavljević i Ljubomir Božović.

Drama "U klinču" oborila je sve rekorde gledanosti, te je tako od tinejdžerske prerasla u porodičnu seriju, ali treća sezona će, po svemu sudeći, biti poslednja. Zato mnoge zanima u kom pravcu će junaci, koje tumače mlade nade srpskog glumišta i prekaljeni znanci glumačkog zanata, nastaviti životne puteve.

- Sada su događaji drugačiji nego u drugoj sezoni, pre svega, zato što se odvijaju leti. Mnogo je uzbudljivije i više je dešavanja. Imamo i novih likova, pogotovo mladih, kao i novih zapleta - kaže za "TV novosti" Aljoša Ćeranić.

Pored starih, dobro poznatih junaka, kao što su mudra baka Anka (Svetlana Bojković), čudni Simke (Matija Ilić), neobični ujka Toma (Sergej Trifunović), unesrećeni Jovan (Vladan Gajović) i Marija (Anastasia Anja Mandić), u trećoj sezoni upoznajemo nove, zanimljive likove. Pojačanje ekipi serije donose iskusni Irfan Mensur, mnogima omiljeni Baća iz "Južnog vetra" Miodrag Radonjić, talentovana Nevena Nerandžić, hrvatska glumica Bojana Gregorić i drugi.

Foto Produkcija "Režim"

Branka Katić i Nikola Kojo

Do sada smo dobro upoznali glavne junake, članove porodice Kovač. Pre svih, mladog Aljošu (igra ga muzička zvezda Mihajlo Veruović Vojaž) koji, po želji oca Velje (Nikola Kojo), nekada velikog boksera i vlasnika bokserskog kluba "Velter", i sam trenira boks. Ipak, Aljošina prava strast je pravljenje muzike, te upisuje studije dizajna zvuka. Tokom vremena, Aljoša se izborio da konopce ringa definitivno zameni dugmićima miksete, i uz pomoć prijatelja i kolege muzičara Nućija (kog igra sam Igor Panić Nući) pri kraju druge sezone napravi pesmu koja preko noći postaje hit.

Sa druge strane, ženski članovi Kovača, strpljiva majka Mira (Branka Katić) umorila se od stalne brige, potisnutih sukoba, netrpeljivosti i nedorečenih odnosa u porodici, dok je najmlađa Milica (Anita Ognjanović) iskoristila neiscrpan talenat za boks i uz malo ludosti ostvarila najveću želju da postane šampionka. Izgleda da će u nastavku već haotična porodica Kovač dobiti novi zamah ka još većem haosu, jer će se Aljoša i Milica naći zajedno u ringu! I njihove roditelje čekaju nova iskušenja pošto Mirin i Veljin brak dolazi u ozbiljnu krizu. Milica će imati pune ruke posla - oko zavađenih roditelja, sudbine kluba "Velter", ali i komplikovanog odnosa sa Makijem (Teodor Vinčić).

- Odnosi porodice Kovač biće turbulentniji. Aljoša počinje da pravi hitove i da se ozbiljije posvećuje muzici, a vraća se i na fakultet. Biće i zavrzlama između Mire i Velje, što će biti zanimljivo - otkriva Ćeranić.

Foto Produkcija "Režim"

Mihajlo Veruović Vojaž i Teodora Dragićević

Ponovo ćemo gledati nesuđenog boksera Aljošu Kovača u životnom ringu između studija dizajna zvuka, rada na muzičkoj karijeri i novih ljubavnih problema. U trećoj sezoni neko će otići u Holivud, neko pronaći pravi put, a Aljoša će napokon dokazati da je njegovo mesto u muzici. Kako Aljošina bivša devojka Tea (Teodora Dragićević), zbog porodičnih finansijskih problema, nije uspela da se vrati na studije u Milano, a njegova veza sa Iskrom (Marina Pavlović), koja je dobila ulogu na kastingu i neće da se vrati u rodni grad, zapala je u krizu, na pomolu su nove peripetije u ovom ljubavnom trouglu. Tome će svoj doprinos dati i problematični Aljošin kolega sa fakulteta, Aleksej Hadži-Popović, poznatiji kao Pop (Filip Stankovski).

Osim Kovača, pratili smo i porodicu Antonijević, koja se trudi da održi kafanu "Trst", odnenavno "Novi Trst". Glava porodice, otac Jakov (Nebojša Dugalić) se nakon odsustva vratio u Beograd, a sa sobom je poveo i Lunu (Borka Tomović) za koju je pravdoljubiva i uporna Vanja (Ivana Zečević) dokazala da ima kriminalnu prošlost. Na kraju je Vanja odlučila da pruži ruku pomirenja i ocu, koji je želeo da proda "Novi Trst", i njegovoj devojci, a njen brat Filip (Đorđe Mišina), koji je od mangupa i bivšeg kockara postao ne baš omiljeni biznismen, zadovoljan je tim ishodom jer je njegov posao neraskidivo povezan sa porodičnom kafanom.

Treća sezona donosi nove peripetije i u živote brata i sestre Antonijević - dok se Filip avanturistički baca na nove poslovne, ali i ljubavne (ne)prilike, Vanjini životni stavovi dolaze na probu u novoostvarenoj vezi sa trenerom Tadijom (Miloš Petrović Trojpec), kao i u izmenjenoj upravi kafane "Novi Trst".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)