VUČIĆ OČITAO BUKVICU OPOZICIJI: U trenucima kada nam je zemlja ugrožena, za dan su se podelili

Novosti online

10. 05. 2024. u 19:02

IZBORNA lista „Aleksandar Vučić - Beograd sutra“ drži miting u Lazarevcu, a građanima se obratio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić i najavio da predstoje novi radovi i ulaganja u puteve, te da 15. novembra kreću radovi na auto-putu Vožd Karađorđe, i da će time da se promeni kompletna slika Lazarevca ali i Srbije

ВУЧИЋ ОЧИТАО БУКВИЦУ ОПОЗИЦИЈИ: У тренуцима када нам је земља угрожена, за дан су се поделили

Foto: Printskrin

- Je li uvek sve bilo dobro, naravno da nije... Nije slučajno da smo se za dan svi ujedinili. Mi smo rekli:,,Dođite svi!" Samo svi zajedno možemo da uradimo nešto za Srbiju. A, oni, u trenucima kada nam je zemlja ugrožena, za dan su se podelili... Bezveze mi je da govorim o političkim protivnicima, nema tu ni Bog zna šta da se kaže. Ali trebao im je samo dan da se podele i pokažu svoju nekompetentnost. Izbori nisu igračka, na izborima odlučujete o budućnosti seve is vog deteta. Razmislite, ne zaboravite da su nam jednom već sve uništili - rekao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (9)

NOVAK ĐOKOVIĆ OVO UOPŠTE NIJE HTEO! Poremetili se Noletovi planovi