OGLASILI SE IZ BOLNICE U SREMSKOJ MITROVICI POVODOM SMRTI NATAŠE: Lekar je otpustio na kućno lečenje, ona umrla

Novosti online

29. 04. 2024. u 08:37

ODMAH po saznanju o nemilom događaju, Opšta bolnica Sremska Mitrovica obavestila je nadležne zdravstvene institucije i naložila unutrašnji nadzor - rekli su iz Bolnice u Sremskoj Mitrovici na pitanje o tragičnoj smrti pacijentkinje iz Sremske Mitrovice, Nataše Žabić (44), koji se desio u četvrtak, nedugo nakon što ju je lekar otpustio sa pregleda.

ОГЛАСИЛИ СЕ ИЗ БОЛНИЦЕ У СРЕМСКОЈ МИТРОВИЦИ ПОВОДОМ СМРТИ НАТАШЕ: Лекар је отпустио на кућно лечење, она умрла

Foto: S.K./Privatna arhiva

Nataša Žabić je preminula u četvrtak, a kako se saznaje, uzrok smrti se povezuje sa plućnom tromboembolijom, nastale najverovatnije od tromba koji je krenuo iz noge na koju se i žalila. Lekar je, nakon pregleda i prepisane terapije, odlučio da pacijentkinju pusti na kućno lečenje. Međutim, nedugo zatim Nataša Žabić je preminula.

Nataša Žabić je već bila primljena u bolnicu 31. marta zbog sumnje na upalu slepog creva, nakon čega je podvrgnuta operaciji i otpuštena sa bolničkog lečenja. Ponovno se obratila bolnici 25. aprila zbog otečene noge, nakon čega je upućena na kućno lečenje.

Nataša je imala samo 44 godine i iza sebe ostavlja dvoje maloletne dece od 13 i 9 godina.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: "SREBRENICA JE GENOCID, KOSOVO JE NEZAVISNO": Pogledajte za šta se to bori Dobrica Veselinović

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost