Обично су нам је правиле баке, чији нас укуси враћају у детињство, а данас поред класичне мрсне, можете направити и посну.
Повезане вести
БОЉЕ ОД БАКЛАВА: Татлије - Стари колач са југа Србије, сочна посна посластица којој нећете моћи да одолите
ТАТЛИЈЕ су старински колач који се прави у Пироту, а својим изгледом подсећа на чувене баклаве.
06. 04. 2024. у 20:05
СВЕТОГОРСКИ КОЛАЧ: Спој чоколаде и поморанџе - богат укус који осваја
Посластица коју ћете обожавати, по рецепту светогорских монаха
08. 03. 2024. у 11:00
ПОСНЕ, А ЧОКОЛАДНЕ: Ако волите класичне принцес крофне, ове ћете обожавати
Идеалне за време Великог ускршњег поста, свечану и славску трпезу, или за обичне дане, када вам се једе нешто слатко.
26. 04. 2024. у 17:00
СУТРА СУ МЛАДЕНЦИ: Направите младенчиће, колаче који симболизују дуг, срећан и сладак живот
СРПСКА православна црква и њени верници сутра славе Светих 40 мученика. Овај празник у народу је познат као Младенци.
21. 03. 2024. у 09:00
Најновије из рубрике
ЧОКОЛАДНИ ЧИЗКЕЈК БЕЗ ПЕЧЕЊА: Прави се за 15 минута, а осваја на први залогај
ЧИЗКЕЈК је многима омиљен слаткиш. Ако припадате тој групи, испробајте и његову чоколадну верзију.
11. 06. 2024. у 15:00
БРЗИНСКИ РОЛАТ ОД ПОВРЋА: Лаган летњи оброк који можете јести и хладан (ВИДЕО)
Ролати су се некада служили само на славама или неким прославама, а данас постоје много једноставнији рецепти, па можете да их припремате за ручак или вечеру.
11. 06. 2024. у 13:30
ПАРАДАЈЗ ПУЊЕН МЛЕВЕНИМ МЕСОМ И ПИРИНЧЕМ: Прави летњи оброк, укусан, а прави се једноставно
ПАРАДАЈЗ пуњен млевеним месом и пиринчем се брзо прави и изгледа врло раскошно.
11. 06. 2024. у 12:08
СЛАНА ПОСЛАСТИЦА ЗА ГУРМАНЕ: Домаћа проја са шунком и сиром, додатно зачињена младим луком
Проја са шунком, сиром и младим луком је јело које ће сви обожавати, а можете лако да је направите.
11. 06. 2024. у 07:00
УКУСНИЈИ ДО СЛАДОЛЕДА: Карпати колач - Прави се очас посла, а сваки залогај се топи у устима (ВИДЕО)
ДОНОСИМО вам најбољи рецепт за Карпати колач, укусну и кремасту посластицу која се топи у устима.
10. 06. 2024. у 17:53
Коментари (0)