JEDAN ALBANAC GA JE DRŽAO, A DRUGI UBADAO NOŽEM: Otac otkrio kako su pokušali da ubiju srpskog mladića Bobana Đuzića (19)

Novosti online

03. 02. 2023. u 17:30

POLICIJA je privela Albance koji su pokušali da ubiju srpskog mladića Bobana Đuzića (19) i ranili ga nožem dok je šetao psa, prenosi RTV Plus.

ЈЕДАН АЛБАНАЦ ГА ЈЕ ДРЖАО, А ДРУГИ УБАДАО НОЖЕМ: Отац открио како су покушали да убију српског младића Бобана Ђузића (19)

Novosti

- Dete je šetalo psa. Na putu kući oni su ga napali. Ovaj od 46 godina ga je držao, a drugi ga ubo nožem. Dve rane ima - kaže otac.

Nakon ukazane hitne pomoći u ambulanti u Vrbovcu hospitalizovan je oko 14 časova u bolnici u Pasjanu.

. Bojan je povređen nožem u predelu gornjeg dela lopatice. Nakon prijema, pacijent je hirurški obrađen, zaustavljeno je krvarenje i urađena rendgen i ultrazvučna dijagnostika. Primljen je na odeljenje i trenutno je van životne opasnosti . kaže dežurni lekar u Zdravstvenom centru Gnjilane dr Bojan Đorić.

Boban je i ranije imao problema sa lokalnim Albancima, ali nikad nije bio napadnut nožem.

- Nismo ni prvi, ni poslednji. U našem selu se česti indicenti, uvek nastradaju srpski dečaci. Ovo je jadno - kaže Bobanova majka Jasmina.

Mogila je multietničko mesto u blizini Klokota, u Kosovskom Pomoravlju, u kojem danas žive Srbi u sedamdesetak kuća, dok je Albanaca dvostruko više.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili