VUČEVIĆ ODGOVORIO TADIĆU: Bolje da se ne oglašava, svojim mišljenjem ponižava sopstveni narod - on je pustio Kurtija na slobodu

Novosti online

24. 01. 2023. u 14:30

BORIS Tadić bolje da se ne oglašava jer svojim "mišljenjem" ponižava sopstveni narod, jer se mi i dalje dobro sećamo da je on pustio Kurtija na slobodu, izjavio je ministar odbrane Miloš Vučević.

ВУЧЕВИЋ ОДГОВОРИО ТАДИЋУ: Боље да се не оглашава, својим мишљењем понижава сопствени народ - он је пустио Куртија на слободу

Foto: Petar Milošević

- Krivo mi je i ne mogu da mu oprostim to što je sa svojom garniturom "političara" učestvovao u sistemskom uništavanju države, što mu je akcenat bio na gašenju radnih mesta i putovanju po regionu kako bi se što pre izvinio za to što Srbi uopšte postoje. Njemu je daleko lakše bilo jer niko nije imao čime da ga uceni kad je u pitanju Kosovo - ne bi mu ukinuli investicije, jer ih nije ni bilo - navodi Vučević.

- Tadić je u svoje vreme nizom katastrofalnih odluka Srbiju vratio nekoliko ne koraka nego kilometara unazad, a tu su i bezbrojni sramni potezi oko Kosova, koji su nam samo zadali jače i teže udarce u borbi za budućnost. Treba se sad uhvatiti ukoštac s posledicama njegovih odluka, ali dobro je što je narod otrežnjen i svestan da Tadićevo mišljenje više nema nikakvu težinu - zaključio je ministar odbrane.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (77)