NA RUCI I U SRCU SRPSKA TROBOJKA: Ana Vuković, majka 11. dece, poslala poruku svetu - Sprečite Kurtija da napravi haos (FOTO/VIDEO)

Novosti online

23. 11. 2022. u 17:11

NA današnjem veličanstvenom skupu majki Kosmeta protiv Kurtijevog terora obratila se i Ana Vuković iz Žitkovca kod Zvečana, majka jedanaestoro dece.

НА РУЦИ И У СРЦУ СРПСКА ТРОБОЈКА: Ана Вуковић, мајка 11. деце, послала поруку свету - Спречите Куртија да направи хаос (ФОТО/ВИДЕО)

Foto Novosti

U svom govoru ona je jasno upitala: Da li Kurti hoće i našu decu da uništi i protera? Imala je jasnu poruku: Majke, uzdajmo se u Gospoda i našu državu Srbiju i borimo se kao lavice za našu decu i naš život na KiM!

Njen govor prenosimo u celosti:

Majke i sestre,

I danas smo svoju decu ostvile kod kuće da bi stale na branik slobode, slobode koja nema cenu. Za Kurtija ne postoji kultura i tradicija srpstva na ovim prostorima. Za njih postoji cilj da unište i proteraju zauvek narod koji je vekovima živeo ovde. Sada kao majka jedanaeatoro dece pitam se da li će i moja deca proći isto, da li bi i njih da unište i proteraju?

Zar treba verovati Kurtiju, zar smo naivni? Njegova politika je mržnja, mi žene, majke i sestre možemo da imamo jedino poverenje u našu državu, predsednika i pre svega, nadu u našeg Gospoda!

Danas kada proslavljamo našu krsnu slavu ne daju nam mira.

Zato koristim ovu govornicu da kao majka i žena pozovem međunarodne organizacije, Kfor i  evropske lidere da spreče Kurtija da napravi neki haos. Da naša deca žive u miru i rastu u slobodi. Zato budimo jedinstvene i nemojmo se plašiti. Nego se kao lavice borite za svoju decu i njihov život ovde na Kosovu i Metohiji.

Živeo mir, živela Srbija! - navela je Ana koja je na ruci imala simbol - srpsku trobojku!

Podsetimo, danas je nekoliko hiljada žena prisustvovalo protestu u Kosovskoj Mitrovici, sa koga su poslale poruku svetu, da Srbi žele da ostanu na svojim vekovnim ognjištima na Kim.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

U PONEDELJAK ZAKAZANA SEDNICA SKUPŠTINE: Brnabićeva - Predlog izmena i dopuna zakona o lokalnim izborima upućen u skupštinsku proceduru