ĐURIĆ PORUČILA: Brutalne laži opozicije o uvredama (VIDEO)

Novosti online

09. 11. 2022. u 21:04

POTPREDSEDNIK Glavnog odbora Srpske napredne stranke i narodni poslanik Nevena Đurić odbacila je danas optužbe predstavnica opozicije koje su zbog, kako su one protumačile, seksističkih uvreda zatražile da se poslaniku SNS Daliboru Šćekiću oduzme poslanički mandat, a potpredsednica Narodne skupštine Sandra Božić razreši funkcije.

ЂУРИЋ ПОРУЧИЛА: Бруталне лажи опозиције о увредама (ВИДЕО)

Nevena Đurić

Đurić rekla je novinarima u Skupštini da Sandra Božić ništa loše nije rekla i da se radi o obmanjivanju javnosti.

-Ono što je ona rekla i ono što su preneli mediji je potpuno drugačija priča. Vi s jedne strane imate naslove u medijima, a sa druge strane kada se pogleda snimak potpuno je jasno na šta se njene reči odnose. Sandra Božić je rekla da se poslanice opozicije koje prolaze kroz redove SNS preporučuju da budu članice SNS. Ja ne vidim šta je tu uvreda? I ne znam šta je u njenom obraćanju sporno, prokomentarisala je Đurić.

S druge strane, dodala je Đurić, juče smo prisustvovali nervnom slomu poslanice Dragane Rakić koja je ničim izazvana prekinula obraćanje Ane Beloice.

Kada je reč o navodnom aludiranju poslanika Šćekića, Đurić kaže da apsolutno ne postoji nijedan dokaz da se to dogodilo.

-Da li je neko to negde video i da li je to zabeleženo? Vi očekujete od nas da mi verujemo na njihovu reč. Sa druge strane postoje dokazi i kamera je snimila poslanika Stefana Jovanovića iz Narodne stranke koji je četiri puta opsovao majku šefu poslaničke grupe Milenku Jovanovu, rekla je Đurić.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (14)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)