IZMISLILI VUČIĆEVU IZJAVU: Hrvatski N1 nastavlja sa neistinama

Novosti online

06. 10. 2022. u 11:45

NA portalu Hrvatskog N1 objavljena je potpuna neistina da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić izgovorio rečenicu "Hrvatska je kriva" povodom novog paketa sankcija Rusiji, a kojim je na insistiranje Hrvatske obuhvaćena Srbija, čime nam je onemogućen uvoz ruske nafte preko Janafa.

ИЗМИСЛИЛИ ВУЧИЋЕВУ ИЗЈАВУ: Хрватски Н1 наставља са неистинама

Foto: N1/Printskrin

"Vučić besan: Hrvatska je kriva!", glasi naslov u kome su Hrvati plagirali izjavu našeg predsednika.

Foto: N1/Printskrin

Podsetimo, Srbiji je, na osnovu najnovijeg paketa sankcija EU, zabranjen uvoz ruske nafte preko „Janafa”, a od tih sankcija izuzeta je Bugarska.

Našoj zemlji je uvoz ruske nafte zabranjen na predlog i insistiranje ustaškog režima u Hrvatskoj, javljaju mediji u Briselu, a to potvrđuju i u Zagrebu.

Nema sumnje da je Hrvatskoj ovo bila prilika za direktnu osvetu Srbiji zbog insistiranja Vučića i Srbije na istini o ustaškoj zločinačkoj politici i genocidu u Jasenovcu, te da je ustaša Plenković jedva dočekao svojih pet minuta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (30)

DREKA ZBOG POLICAJACA, MUK KADA SE PUCA U DECU: I privođenje pripadnika MUP tzv. Kosova na Jarinju potvrdilo licemerje Zapada