PETKOVIĆ: Tvitovi Manojlovića zgrozili pristojnu Srbiju

Tanjug

21. 01. 2022. u 21:36

UVREDE i napadi na premijerku Srbije Anu Brnabić ogledalo su onih koji takvu "mržnju i omalovažavanje seju" i najkonkretnija slika kakvu Srbiju žele da naprave, ocenio je član Predsedništva SNS Petar Petković.

ПЕТКОВИЋ: Твитови Манојловића згрозили пристојну Србију

Foto: Printscreen/TV Pink

On je reagovao na emisiju iz serijala "Junaci doba zlog" o premijerki Brnabić koja je emitovana na televizji N1, kao i na to što je Savo Manojlović iz "Kreni promeni" na svom Tviter nalogu objavio post na račun premijerke.

- Lečim mucanje, dr Savo Manojlović - napisao je Manojlović, retvitujući objavu u kojoj je navedeno da je "postao doktor za Brnabićkinu govornu manu, zamuckivanje".

- Poslednji gnusni tvitovi kolovođe navodnih ekoloških protesta koji dolaze kao nastavak televizijskog pamfleta na tajkunskoj televiziji N1 o premijerki Brnabić zagadili su javni prostor i zgrozili pristojnu Srbiju koja želi i bori se za nova radna mesta, prosperitet i bolju budućnost - naveo je Petković.

Kaže da je Manojlović takozvani borac za ekologiju i čist vazduh i dodaje da su svi koji su pročitali njegov tvit na račun premijerke mogli da se uvere za kakve se vrednosti zalaže on i oni koji ga podržavaju.

- Takve uvrede i omalovažavanje na račun žene koja vodi jednu od najuspešnijih Vlada Srbije, o čemu jasno i nedvosmisleno govore ekonomski pokazatelji, i bori se lavovski za bolji život svih građana ove zemlje, govori samo o njegovim ličnim nedostacima i na njih nikada nećemo odgovarati istom merom - istakao je Petković.

Naveo je da su prostakluk i lopovluk građani osetili tokom vladavine bivšeg režima zbog čega su "te i takve poslali u političku istoriju i to će im pokazati ponovo na glasanju 3. aprila".

BONUS VIDEO - SINIŠA MALI: Još 10 dana prijave za subvencije za e-fiskalizaciju

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda