OPERACIJA: Hvatanje odgovornih za teroristički napad 11. septembra još nije završeno 21 godinu posle

Dragan Vujičić

12. 09. 2022. u 10:45

KAMERE velikih američkih televizija na Mehnetnu, na tzv. nultoj tački, njih nisu snimale juče, a ni novinari nisu uzimali izjave.

ОПЕРАЦИЈА: Хватање одговорних за терористички напад 11. септембра још није завршено 21 годину после

Novosti

A, oni su junaci ovogodišnjeg memorijala povodom 11. septembra 2001!

Pre mesec dana porodice 76 Amerikanaca, žrtava terorističkog napada, poslale su otvoreno pismo predsedniku Bajdenu da "oslobodi" sedam milijardi dolara koji pripadaju avganistanskoj vladi. Obrazlažu da oni ne žele obeštećenje od po 6.050.513.805 dolara za svoje najmilije koji su nestali u prahu i pepelu eksplozija u Njujorku (toliko im je dodelio sud Južnog okruga Menhetna), od tog novca.

Napisali su da pravni postupak koji su preduzeli nije imao za cilj izgladnjivanje avganistanskog naroda... Smatraju da 97 odsto od 39 miliona Avganistanaca koji se danas bore sa glađu, nisu krivi za njihovu tragediju iz 2001.

Najgore u američkoj priči oko kažnjavanja krivaca za 11. septembar ("najn ileven", kako ga zovu) je što oni, izgleda, još nisu uhvaćeni. To bar proizilazi iz Proglasa 7463. predsednika Bajdena od prekjuče, kojim je na još godinu dana produženo vanredno stanje u vezi sa terorističkim napadima 11. septembra 2001. Svi i sve u Americi i svetu, ostaju "sumnjivi" i "nadgledani", zbog otetih aviona koji su se zabili u "kule bliznakinje", udarili u Pentagon...

Otvoreno pismo porodica ubijenih na Menehetnu tako je redak glas razuma protiv 21-godišnje krvave američke operacije širom planete, a u kojoj je prema podacima Univerziteta Braun, "legalno", u borbi protiv terorizma, usmrćeno čak 930.000 ljudi, od toga oko 400.000 civila.

A, "nulta tačka" na Menhetnu je samo orijentir u "okeanu krvi" koji se dve decenije izliva iz Amerike i cedi planetom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a