NIŠTARIJA DŽEJMI: Ozloglašeni portparol NATO iz 1999. deli lekcije Srbiji o sedenju na dve stolice

Jelena Matijević

10. 05. 2022. u 11:12

Isluženi vojnik iz armije zapadnjačkih mutivoda, sada nama daje "dobronamerne" savete

НИШТАРИЈА ЏЕЈМИ: Озлоглашени портпарол НАТО из 1999. дели лекције Србији о седењу на две столице

Novosti

VUČIĆ bi trebalo da shvati da će se Zapad i Rusija sve više udaljavati zbog rata u Ukrajini i da više neće biti moguće da sedi na dve stolice.

"Sugerisao" je ovo predsedniku Srbije i našem narodu, u nedelju, Džejmi Šej, ozloglašeni portparol NATO u vreme agresije 1999. godine. Besramnik je, da i to kažemo, kao slučajno, svoje mišljenje prožeto pretnjom izneo u intervjuu jednom hrvatskom portalu.

Što se nas tiče uopšte nije morao. Odlično se mi znamo. Odavno. I šta misli i gde se svrstava. Zato nam je kristalno jasno i na kojoj stolici sada sedi. Jer, Džejmi je čvrst karakter. Kakav je bio pre 23 godine, takav je i danas. Ne menja on lako svoje mišljenje.

Svoju stranu izabrao je onog krvavog proleća kao "prvi glas" zapadne vojne alijanse čiji su projektili sa bezbedne daljine sejali smrt po našoj zemlji. Tada je izabrao da bude nečovek, zagađujući rečnike svih jezika sveta sramnim i zastrašujućim pojmom "kolateralna šteta". Tako su iz usta ove ništarije nazvani malena Milica Rakić, putnici voza u Grdeličkoj klisuri, nevine žrtve na Varvarinskom mostu, u Aleksincu, Nišu...

Štaviše, to su za njega bili i desetine Albanaca, izbeglica u koloni traktora kod Koriše koje su njegovi "hrabri" saborci pobili sa šest projektila, a na njihovoj stolici sedeo je Džejmi pre 23 godine. Sedi i sada kada u zanavek naučenom maniru glasnogovornika, cepajući glasne žice, podržava lažnu tvorevinu Kosovo i zagovara njen prijem u NATO.

E, baš taj isluženi vojnik iz armije zapadnjačkih mutivoda, sada nama deli "dobronamerne" savete. Nas "neodlučne" usmerava na pravi put i nije ga stid da to glasno kaže, jer koja stolica je Srbima najudobnija, on - zna! Sve Džejmi zna, samo za sramotu nikad nije čuo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)