"TIP" IZDVAJA IZ ELITE: Amsterdam spreman za goleadu

Ž. U.

03. 10. 2022. u 23:11

TADIĆEV Ajaks čeka Napoli dok Vlahović i Kostić idu na Zvezdinog dželata

ТИП ИЗДВАЈА ИЗ ЕЛИТЕ: Амстердам спреман за голеаду

FOTO: EPA

Vraća se Liga šampiona na velika vrata, a sa njom i nova uzbuđenja. Treće kolo grupne faze najboljeg klupskog takmičenja na svetu neće imati neki veliki derbi, možda jedino onaj između Barselone i Intera može da se podvede pod tu kategoriju. Međutim, biće tu interesantnih okršaja, poput sudara Ajaksa i Napolija (utorak, 21.00) u Amsterdamu, gde će fudbalski sladokusci i prognozeri sa razlogom očekivati goleadu.

Biće interesantno videti kako će se novajlija na klupi Čelsija Grejem Poter snaći u okršaju sa Milanom na “Stamford Bridžu”. “Plavci” nakon dva kola imaju bod na tabeli, pobeda im je očajnički potrebna kako bi izbegli “vađenje” i traženje prolaska u poslednje tri runde grupne faze Lige šampiona. Jedini takmičarski okršaji ova dva tima odigrani su 1999. i oba puta je bilo nerešeno (1:1, 0:0). Ne bi bilo iznenađujuće kada bi se nešto slično ponovilo u Londonu, čak i sa malim brojem golova usled golgeterskih muka Čelsija.

Od naših predstavnika, pored Tadića koji igra sa Napolijem, na teren će i Juventusov tandem Dušan Vlahović – Filip Kostić protiv Makabi Haife. Nadaju se svi u Torinu da će se saradnja iz Osla ponoviti i protiv Izraelaca, dželata Crvene zvezde. Naročito jer “Staroj dami” gori pod nogama, u prve dve runde doživeli su poraze od PSŽ I Benfike.

NAŠI PREDLOZI ZA UTORAK I SREDU:

18.45: Bajern - Viktorija Plzen  4+

18.45: Marsej - Sporting  GG

21.00: AJAKS - NAPOLI  4+

21.00: Briž - Atl. Madrid  X2&0-3

21.00: Porto - Leverkuzen  1 

SREDA:

18.45: Salcburg - Dinamo Z.   1

21.00: Juventus  - Makabi Haifa  1&2-4

21.00 Sevilja - Dortmund  1

21.00: Čelsi - Milan   GG

21.00 Benfika - PSŽ  GG

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)